Restaurant Es Port, la història del pintoresc Port de Valldemossa

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Una Fita en el camí
Situat en un privilegiat enclavament natural, entre el mar i la muntanya, en l'idíl·lic Port de Valldemossa, el Restaurant És Port compta amb un conjunt d'atractius que ho converteixen en una fita en el camí. Establiment amb solera va iniciar la seva marxa en 1969-És Port ofereix una singular varietat de propostes gastronòmiques elaborades a partir dels millors peixos frescos procedents de la mateixa zona del Port de Valldemossa així com de la llotja de Palma.


Para totes les estacions de l'any
És Port disposa de dos menjadors, el primer d'ells d'estil i línies marineres, especialment pensat i dissenyat per oferir un ambient càlid en els mesos d'hivern, i el segon, situat en la terrassa, en el qual en plaure que para tot aficionat a la bona cuina suposa gaudir d'una ofereix culinària de qualitat se li uneix el de la contemplació de la qual és sens dubte una de les més belles vistes de la costa mallorquina.

Es Port, restaurante de Valldemossa

Restaurante es Port de Valldemossa
Un enclavament privilegiat
La ruta cap a És Port és sens dubte una de les més atractives de la costa mallorquina. En recórrer-la el visitant té l'oportunitat de contemplar des de meravelles naturals de la talla del "Rai de Teules" un espectacular salt d'aigua-,a joies del patrimoni històric i artístic com el santuari talayótico de Son Mas o la majestuosa torre de defensa de les "Cases de Son Mas".
Els voltants del Port de Valldemossa atreuen a nombrosos amants de l'anomenat"turisme actiu" ja que resulten especialment indicades per a la pràctica d'esports com el senderisme, escalada, descens de torrents, cicloturisme, bussejo i piragüisme.

 

Restaurant del port de Valldemossa Copyright © 2011 Restaurant Es Port de Valldemossa